Banská Bystrica s Ružomberkom siahala na ďalšie cenné body

BANSKÁ BYSTRICA – MFK Dukla Banská Bystrica neudržal jednogólový náskok a s Ružomberkom napokon iba remizoval 1:1 (1:0).

V 18. minúte Bobček po dlhej kolmici prešprintoval Godála, no už mierne z uhla tesne minul ľavú tyč. V 24. minúte Záhumenský ušiel po ľavom krídle, keď mu nestíhal Bobček. Nasledoval center do 16-ky. Malý si neustrážil hráča, Acosta si loptu spracoval a sám zoči-voči Krajčírikovi nezaváhal – 1:0. V druhej nadstavenej minúte prvého polčasu Rymarenko napriahol z 20-tich metrov. Jeho krížny pokus musel gólman hostí vyraziť na roh. Do kabín na polčas schádzali tímy za jednogólového vedenia „vojakov“.

Krátko po obrátke mohol páliť Bobček, ale nakoniec si zasekol obrancu a prihrával. Domonkos z hranice veľkého vápna z prvej minul bránu. V 52. minúte poslal loptu na päťku Kotula. Bobček sa do centra hodil a rozvlnil sieť – 1:1. V 70. minúte sa do hlavičky pretlačil Bobček, no priestor troch žrdí netrafil. V 78. minúte Rymarenko zahodil veľkú tutovku. Centroval Slebodník, avšak Rymarenko z prvej z desiatich metrov minul. V 82. minúte musel Krajčírik vybehnúť zo 16-ky, aby eliminoval kolmicu na Rymarenka.

Odrazená lopta sa dostala k Slebodníkovi, ktorý z vyše 35-tich metrov netrafil odkrytú bránu. V 86. minúte na jednej strane Polievka neodcentroval presne a na opačnej strane musel vykopávať loptu spred bránkovej čiary jeden z obrancov. Hruška bol dezorientovaný. Všetko to vzniklo po rýchlom brejku a dvoch zakončeniach hostí spred malého vápna. Nadstavovalo sa desať minút, no na Štiavničkách už góly už nepadali. Banská Bystrica má iba bod po remíze s Ružomberkom 1:1.

(onlajny.eu)