Zoroslav Kollár: Šéf hnutia Sme rodina prekročil Rubikon. Je to len záver antikampane, reaguje Boris Kollár

Predseda parlamentu a hnutia Sme rodina Boris Kollár prekročil Rubikon. Preto sa Zoroslav Kollár podľa svojich slov rozhodol reagovať na jeho obvinenia.

Zoroslav Kollár. Foto YouTube/reprofoto

„Začal ma zaťahovať do svojej hry. Potreboval ukázať niekoho, kto je zodpovedný za všetky negatívne, i keď pravdivé informácie o sebe a hnutí Sme rodina. Pripravil si úplne šikovnú generálnu obranu. Ktokoľvek a čokoľvek voči nemu ‚vytiahne‘, tak je to antikampaň a nebude na to reagovať. Pretože veci, ktoré naňho v poslednej dobe vychádzajú v médiách, sa nedajú vysvetliť a obhájiť,“ povedal pre agentúru SITA Zoroslav Kollár, ktorý zverejnil na Borisa Kollára video s novými informáciami týkajúcich sa jeho káuz z posledných období.

Zoroslav Kollár už podal na Borisa Kollára dve trestné oznámenia. To, že ho Boris Kollár zatiahol do jeho medializovaných káuz, vníma ako jeho obranu. „A ešte ide o normálnu ľudskú ‚ješitnosť‘. Nevie zvládnuť to, že jedna z jeho žien ho zrazu prestala poslúchať, vrátila mu auto a neprišla ho na kolenách požiadať o odpustenie a peniaze. A keď zistil, že som jej pomohol ja, bez nejakých iných úmyslov, tak som sa mu do tej jeho hry celkom hodil,“ konštatoval Zoroslav Kollár.

Video, v ktorom vystupuje právnik Zoroslav Kollár je len záverom antikampane tesne pred parlamentnými voľbami. Uviedlo to tlačové oddelenie hnutia Sme rodina, Z. Kollár, bývalá partnerka predsedu parlamentu Borisa Kollára Barbora Richterová a Ema Ferusová dlhodobo praktikujú diskreditačnú kampaň voči hnutiu. Podľa predsedu parlamentu Borisa Kollára sa Z. Kollár zverejnením videa sám usvedčil, že s celou antikampaňou má veľa spoločného. „Stačí sa pozrieť na totožnosť videí, sú navlas rovnaké. Osoby v ňom používajú to isté štúdio, sedačku, zvuk i pozadie,“ informovalo oddelenie.

Z. Kollár vo svojom stanovisku obvinil B. Kollára, že zneužil pracovníka Slovenskej informačnej služby (SIS) na nezákonnú lustráciu. Predseda hnutia Sme rodina tieto obvinenia odmieta a tvrdí, že SIS nebola nikdy z jeho strany zneužitá voči Richterovej alebo inej osobe.

„Zoroslav Kollár navštevuje Richterovú na pravidelnej báze. Máme informáciu, že Z. Kollára a Richterovú už navštevuje aj predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko,“ informovalo hnutie Sme rodina. Boris Kollár je zároveň toho názoru, aby SIS celú vec prešetrila a tvrdí, že nech prevezme zodpovednosť ten, kto podnet SIS dal, ak ho vôbec dal.

(sita)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac