VIDEO: V areáli žilinskej nemocnice horelo auto. Okoloidúcim nebolo všetko jedno

ŽILINA – Priamo v areáli nemocnice na ulici Vojtecha Spanyola v Žiline sa vznietilo osobné vozidlo. Na miesto okamžite dorazili hasiči, ktorí požiar po krátkom čase dostali pod kontrolu. Okoloidúci sa iba prizerali, pričom dúfali, že sa oheň nerozšíri aj na blízko stojace autá.

394583418_724233509748881_2032167216026736355_n Auto sa nepodarilo zachrániť, nikto sa našťastie nezranil. Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Žilinskí hasiči vyslali na miesto šesť príslušníkov s dvoma kusmi hasičskej techniky. Tí uhasili oheň spod zdvihnutej kapoty vozidla. Pri zásahu sa, našťastie, nikomu nič nestalo. „Zrazu sme zbadali obrovský dym a ihneď sme volali hasičov. V okolí stálo asi osem áut. Ak by sa chytili, bol by to obrovský požiar, ktorý by narobil veľké škody,“ povedala pre Žilinský Štandard zdravotná sestra z chirurgického oddelenia, ktoré sa nachádza v tesnej blízkosti.

Na mieste zasahovali hasiči, požiar dostali pod kontrolu. Video: Martin Kocián/Facebook

Išlo údajne o vozidlo pacientky, ktoré sa však zachrániť nepodarilo. Pravdepodobne išlo o technickú poruchu v aute, ktorá spôsobila skrat v prednej časti. Hasičom pomáhali aj pracovníci SBS, ktorí v nemocnici dbajú na bezpečnosť.