Richard Takáč sa vzdal mandátu v krajskom zastupiteľstve. Kto ho nahradí?

TRENČÍN – Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SSD) nebude pôsobiť ako poslanec Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK).

Tretie rokovanie vlády SR Richard Takáč. Foto: Martin Baumann/TASR

„Oznámenie o vzdaní sa poslaneckého mandátu v Zastupiteľstve TSK sme od Richarda Takáča dostali mailom 25. októbra, do podateľne bolo doručené 27. októbra,“ potvrdila pre TASR hovorkyňa TSK Lenka Kukučková.

Prezradila tiež, kto ministra v krajskom zastupiteľstve nahradí. „Nahradí ho Dominika Vážna (Smer-SD, Hlas-SD, Sme rodina, SNS),“ uzavrela Kukučková.

(tasr)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok