Riaditeľ žilinských policajtov sa osobne ospravedlnil mužovi, voči ktorému zasiahli 8. februára

Riaditeľ žilinských policajtov sa osobne ospravedlnil mužovi, voči ktorému vykonali 8. februára služobný zákrok pri obchodnom centre. Kontrola postupu odhalila nedostatky.

Podľa Michala Slivku z odboru komunikácie Prezídia Policajného zboru policajti zasiahli 8. februára voči vodičovi, ktorý mal ujsť z miesta nehody, ktorú spôsobil. „Informáciu, že sa v aute nachádza dieťa, zistili až po vykonaní služobného zákroku.

Riaditeľ KR PZ v Žiline nariadil vykonanie kontroly, ktorá preveruje zákonnosť, oprávnenosť a mieru intenzity služobného zákroku, ale aj komunikáciu operačného strediska s oznamovateľom a zasahujúcimi hliadkami,“ uviedol Slivka v minulotýždňovom vyjadrení.

(tasr)


Kúpa bytu alebo domu je veľká vec. Nielen preto, že to väčšina z nás urobí len raz či dvakrát za život, ale hlavne pre skutočne vysokú investíciu. A to si predsa musíte dôkladne premyslieť. Obzvlášť,…
Prejsť na článok
Pre deravé potrubia sa na Slovensku stráca zhruba tretina pitnej vody. No nejde ani zďaleka o jediný problém. Kontrolóri si najnovšie posvietili na vodárenské spoločnosti a odhalili niekoľko znepokojivých dát. O stave vodohospodárskej infraštruktúry, ale…
Prejsť na článok