Vážna nehoda v Dunajskej Strede. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári

DUNAJSKÁ STREDA – V Trnavskom kraji došlo k vážnej dopravnej nehode. Výsledkom je zrážka troch áut. O nešťastí informovalo na sociálnej sieti Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR.

Nehoda Dunajská Streda Pri nehode sa zranilo 5 osôb, z toho dve deti. Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

Na miesto boli vyslané tri pozemné ambulancie ZZS, prizvaný bol aj záchranársky vrtuľník. „Z miesta bolo hlásených niekoľko zranených osôb, medzi nimi aj deti,“ spresnilo krátko po nehode operačné ZS.

K nehode došlo na obchvate mesta, pri logistickom centre. Vodiči, ktorí prechádzali týmto úsekom, informovali na sociálnej sieti, aby kto môže, sa tomuto miestu vyhol. Tvorili sa tam zápchy a čas zdržania sa predlžoval. Trnavská polícia tiež neskôr potvrdila zrážku troch áut, ku ktorej boli prizvaní na pravé poludnie.

„Pri vážnej dopravnej nehode neďaleko Dunajskej Stredy sa zranili dospelé osoby a dve deti. Podľa prvotných informácií vodička auta zn. Peugeot chcela odbočiť z hlavnej cesty na vedľajšiu, keď do nej z doposiaľ nezistených príčin zozadu narazil vodič auta Škoda Octavia,“ uviedla pre Bratislavský Štandard trnavská krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová so spresnením, že náraz bol taký silný, že odhodil Peugeot do protismeru, kde sa zrazilo s vozidlom zn. Ford Galaxy. Pri tom došlo k poškodeniu zadného nárazníka ďalšieho vozidla, ktoré bolo v danom čase v križovatke.

„Pri nehode sa zranil v Peugeote starší manželský pár, vo Forde zasa žena a dve deti. Štyri osoby previezli záchranári do nemocnice. Muža si prevzali leteckí záchranári. Vodič škodovky vyviazol bez zranení,“ uviedla ďalej hovorkyňa.

Dychové skúšky nepreukázali alkohol v krvi vodičov. Žene za volantom Peugeota bola za týmto účelom odobratá krv. Na miesto povolali kriminalistického technika a znalca z odboru cestná doprava. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.



Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok