Vážna nehoda v Turci: na mieste zasahoval vrtuľník

Zrážka osobného auta Foto: Polícia SR Žilinský kraj/FB

SLOVENSKÉ PRAVNO – V ranných hodinách sa stala dopravná nehoda na ceste č. II/519 v katastrálnom území obce Slovenské Pravno, okres Turčianske Teplice. Dvadsaťpäťročný vodič osobného auta značky Ford Focus smerujúci na Prievidzu z doposiaľ neznámych príčin prešiel do protismeru a narazil do prednej časti nákladného vozidla Tatra 815, ktoré išlo oproti.

Pri nehode utrpel vodič osobného auta zranenia vyžadujúce letecký prevoz do nemocnice, zatiaľ čo jeho spolujazdkyňu previezli na lekárske vyšetrenie. Dychová skúška u 36-ročného vodiča nákladného vozidla bola negatívna.

V súvislosti s dokumentáciou a odstraňovaním následkov nehody cestu na nevyhnutný čas úplne uzavreli. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. Informovala o tom Polícia SR – Žilinský kraj na Facebooku.

Na miesto okamžite vyslali štyroch príslušníkov Hasičského a záchranného zboru z Martina, ktorí dorazili s dvoma kusmi hasičskej techniky.

Z miesta nehody. Foto: Polícia SR Žilinský kraj/Facebook

Zasahujúci hasiči sa tiež postarali o zabezpečenie miesta nehody. Odstraňovali trosky a rozliate prevádzkové kvapaliny z cesty, aby obnovili bezpečnosť a plynulosť premávky. Situácia si vyžiadala intenzívnu spoluprácu všetkých záchranných zložiek.


Ďalšie články
125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

Viacerí predstavitelia Demokratickej strany, ako i popredné denníky, vyzvali amerického prezidenta Joea Bidena, aby odstúpil z volebného súboja so svojím republikánskym predchodcom Donaldom Trumpom. Hoci verejne sa Bidena zastal jeho bývalý nadriadený Barack Obama, práve on mal v zákulisí presviedčať vedenie strany, aby ho odvolali. Aspoň to tvrdí konzervatívny...