Ženu z publika si počas Lovestreamu vybral spevák na pódium. Netušil, že po nej pátra polícia

Kuriózny moment počas festivalu na letisku vo Vajnoroch. Počas vystúpenia zahraničného speváka Macklemorea bola na pódium náhodne vybraná diváčka, ktorá si s ním zaspievala.

455813144_814818044178964_6600552609812532131_n Ženu z publika si počas Lovestreamu vybral spevák na pódium. Netušil, že po nej pátra polícia. Foto: FB/PZ BA

„Žena si tento zážitok zvečnila a pochválila sa ním na sociálnej sieti, čo neuniklo pozornosti všímavého občana, ktorý zároveň sleduje aj stránku pátrania po osobách Ministerstva vnútra SR. Ženu spoznal a zistil, že práve ju videl na vyššie uvedenej stránke, pričom o tejto skutočnosti informoval bezodkladne políciu,“ priblížila polícia na sociálnej sieti.

Policajti následne počkali, kým žena na pódiu dospieva a 24-ročnú Bratislavčanku, na ktorú bol vydaný príslušným súdom príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, ktorému sa mladá žena vyhýbala, zadržali.

Ženu potom eskortovali do priestorov ústavu na výkon trestu odňatia slobody.

(max)


Súdna rada prijala stanovisko, v ktorom pomerne ostro skritizovala správu o právnom štáte na Slovensku zo strany Európskej komisie. Komisii vyčíta nepochopenie odborných tém, dezinterpretáciu faktov, ale aj spoliehanie sa na názor mimovládnej organizácie ako na jediný zdroj. Viac v článku.

prečítať viac

Samospráva metropoly východu je slovenský úkaz. Neprestáva udivovať ani ľudí, ktorí nie sú z Košíc. No vnímajú, že sú čímsi iné.

prečítať viac