V Taliansku sa zrútil dom, zahynuli dvaja súrodenci

Dvojposchodový doma sa zrútil v nedeľu ráno v meste Saviano neďaleko Neapolu, súrodenci vo veku štyri a šesť rokov zahynuli pod troskami.

Záchranári naďalej pátrajú po matke detí a staršej žene. Pri akcii pomáhajú aj pátracie psy. Hasičom sa okrem tiel chlapca a dievčaťa podarilo spod trosiek vyslobodiť ich otca s dvojročným synom. Muža odviezli v kritickom stave do nemocnice. Chlapec nie je v ohrození života, píše ANSA.

K zrúteniu dvojposchodovej budovy došlo pravdepodobne po výbuchu plynu, tieto informácie však nie sú oficiálne potvrdené a budú predmetom vyšetrovania.

(tasr)


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
Ako sa konsolidačný balík dotkne slovenskej ekonomiky. Už teraz je jasné, že negatívne ovplyvní peňaženky všetkých občanov.
Prejsť na článok
Košicami sa v roku 2018 rozšírila správa, že na KVP postavia špičkové futbalové ihrisko s umelou trávou. Domáci boli nadšení, verili, že sa na ňom vyžijú neobmedzene. Komentáre na sociálnej sieti o tom, ako je…
Prejsť na článok