Myšlienka za život nás môže spojiť. Nie je negatívna, nie je proti nikomu, tvrdí Vašečka

Veci, ktorým veríme a sme o nich presvedčení, bez ohľadu na náboženstvo, sa majú vyjadrovať navonok, lebo tak to v spoločnosti funguje, myslí si poslanec Richard Vašečka (KÚ).

_DJK3983 Národný pochod za život v Košiciach. Foto: Damián König/Štandard

„Myslím si, že má veľký význam sa takto stretnúť a raz za čas jasne vyjadriť svoje presvedčenie za pozitívnu vec,“ tvrdí Vašečka pre Štandard, pričom dodáva, že akcie ako pochody za život majú význam, a preto sa ho rozhodol zúčastniť aj on.

(let)


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
Ako sa konsolidačný balík dotkne slovenskej ekonomiky. Už teraz je jasné, že negatívne ovplyvní peňaženky všetkých občanov.
Prejsť na článok
Košicami sa v roku 2018 rozšírila správa, že na KVP postavia špičkové futbalové ihrisko s umelou trávou. Domáci boli nadšení, verili, že sa na ňom vyžijú neobmedzene. Komentáre na sociálnej sieti o tom, ako je…
Prejsť na článok