V Poľsku vypadlo z pohrebného auta telo priamo do premávky

Médiá informovali, že v piatok pri prechádzaní ulicou v meste Stalowa Wola na juhovýchode Poľska skočila na okne istého auta plachta. Keď sa zosunula, na ceste ležalo telo. Vodič sa v tom momente obával, že zrazil človeka.

Stalowa_Wola_z_lotu_ptaka Mesto u našich severných susedov, v ktorom sa incident odohral. Ilustračná foto: Wikipedia.org

Pohrebný ústav v Poľsku sa ospravedlnil za to, že telo, ktoré prevážal, vypadlo z pohrebného auta a spadlo do cestnej premávky.

Miestne médiá zverejnili snímku tela ležiaceho na priechode pre chodcov, kam vypadlo z pohrebného auta.

Spoločnosť prevážajúca telo, pohrebná služba Hades, vydala v sobotu vyhlásenie, v ktorom prevzala zodpovednosť za incident a obvinila z neho technickú poruchu pohrebného vozidla.

(mja)


Trestné oznámenie podané Inštitútom ľudských práv na Zuzanu Ťapákovu pre cenzúru bude odmietnuté. Iba veľmi zriedka možno takto pevne prejudikovať postup polície, no v tomto prípade mimovládna organizácia ukazuje absurdnú neznalosť práva. Viac v článku.
Prejsť na článok
Rozsiahla korupčná trestná činnosť a množstvo obvinení by pre páchateľa malo prirodzene znamenať dlhoročné väzenie. V prípade Františka Imreczeho prokurátorovi stačilo uloženie peňažného trestu a zrušenie siedmich obvinení výmenou za jeho svedectvá. Viac v článku.
Prejsť na článok