Po nehode na motorke zomrel zakladateľ mäsokombinátu Berto Ignác Bertovič

Prevádzková činnosť spoločnosti však bude naďalej riadne zabezpečená cez manažment.

62261308_2801836909833528_7927823327001837568_n Ignác Bertovič. Foto: FB/Berto

„Koordinácia prechodu a vedenia spoločnosti sa uskutoční pod dohľadom dedičov, ktorí nastúpia do vedenia tejto rodinnej firmy. Spoločnosť BERTO ubezpečuje svojich dodávateľov, odberateľov a zákazníkov, že ich výrobky budú aj naďalej dostupné na slovenskom trhu. Vysoký štandard kvality a sortimentu zostane zachovaný tak, ako ich zákazníci poznajú a sú na ne zvyknutí,“ dodal výrobca podľa agentúry SITA.

Ignác Bertovič zahynul v nedeľu po zrážke jeho motocykla s motorovým vozidlom Ford Ranger na Pezinskej Babe. Nehoda sa stala pred zjazdom na Pernek (okres Malacky). 

„Podľa doposiaľ zistených informácii 59-ročný motocyklista prešiel z neznámych príčin do protismeru, kde došlo k stretu s motorovým vozidlom,“ konkretizovala polícia.

(max)


Veľtrh práce Profesia days v Košiciach rozhýbal nielen nezamestnaných východniarov, ale aj tých, ktorí uvažujú o zmene. Vyberať si bolo z čoho, keďže sa tu zišlo takmer šesťdesiat zamestnávateľov.
Prejsť na článok
Lekár Nitrianskeho samosprávneho kraja Bruno Rudinský má pri súčasnej nespokojnosti lekárov jasno. Búria sa najmä nemocniční lekári, ktorí však často robia na viac úväzkov. Zvýšenú pozornosť by si podľa neho zaslúžil najmä ambulantný sektor. Situácia…
Prejsť na článok