Vstup cez hlavný vchod na Verejný cintorín je obmedzený

KOŠICE – Vstup cez hlavný vchod na Verejný cintorín v Košiciach je od stredy do nedele (1. 10.) obmedzený. Dôvodom sú stavebné práce na jeho revitalizácii a kladenie konštrukčných vrstiev komunikácií. Informuje o tom mesto Košice na sociálnej sieti.

382476121_721404100031333_4342271231843108282_n Práce na cintoríne pokračujú, mesto chce parkovisko odovzdať skôr. Foto: FB Košice – Mesto Košice

Motoristi sa na cintorín z Rastislavovej ulice nedostanú. Pre tých, ktorí prídu pešo, vytvoria popri prevádzkach súkromných spoločností koridor. Využiť môžu aj prístup cez susedný Židovský cintorín, ktorý sa nachádza o 300 metrov ďalej v smere na Barcu.

„Dopravný podnik mesta Košice zriadi na tomto mieste dočasnú zastávku MHD. Na mieste budú aj hliadky mestskej polície, ktoré budú prichádzajúcich ľudí usmerňovať a dohliadať na bezpečnosť,“ uvádza.

Motorizovaní aj peší návštevníci sa na cintorín môžu dostať aj cez ďalší vstup od Základnej školy na Užhorodskej ulici.

(tasr)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok