Z dverí vlaku za Trnavou vypadol 22-ročný muž. Zraneniam na mieste podľahol

Z dverí vlaku za Trnavou vypadol 22-ročný muž. Zraneniam na mieste podľahol. Incident sa udial ráno okolo 7:15. Zatiaľ nie je jasná príčina, prečo sa dvere otvorili.

„Polícia preveruje všetky okolnosti, ako aj to, či k otvoreniu dverí došlo z technických príčin alebo úmyselným konaním osoby,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Na miesto udalosti boli vyslaní aj policajti z tímu posttraumatickej intervencie, ktorí pomohli rodine obete pri zvládnutí situácie.

„Polícia žiada mladú svedkyňu, ktorá udalosť oznámila vlakvedúcej, prípadne jej ďalších svedkov, aby sa prihlásili na polícii a pomohli tak objasniť okolnosti tragédie a poskytnúť odpovede nielen polícii, ale aj pozostalým,“ dodala hovorkyňa.

(tasr)


Koncepcia čoraz väčších právnych zásahov do vnútroštátnych legislatív členských štátov Európskej únie bola predmetom Bratislavského právnického fóra 2024. Predstavitelia justície krajín V4 diskutovali o odborných témach a poukázali na negatívne vnímaný trend rozmachu práva EÚ…
Prejsť na článok
Veľká voda ohrozuje juh Slovenska. Zatopené sú lodenice v Komárne aj niektoré objekty v blízkosti Dunaja a Váhu. Obec Chľaba v okrese Nové Zámky je aj naďalej odrezaná od sveta. Pomoc jej poskytuje armáda.
Prejsť na článok