V okrese Košice-okolie dôjde k zmene dopravného značenia. Prechádzajte mimoriadne opatrne

stop-634941_1280 Zmena v organizácii dopravy. Ilustračné foto. Foto: pixabay.com

KOŠICE – V stredu (12. júna) dôjde o 8.00 h k zmene doterajšieho priebehu hlavnej cesty v smere od obce Geča na obec Ždaňa, a to na smer z obce Ždaňa na obec Haniska.

Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Dôvodom zmeny priebehu hlavnej cesty je vytváranie dopravných kolón vozidiel pred touto križovatkou, a to v smere od obce Haniska.

Prejazd väčšieho počtu vozidiel v smere od obce Ždaňa na obec Haniska ako je v smere od obce Ždaňa na obec Geča, preukázalo aj sčítanie dopravy v rannej a poobednej dopravnej špičke.

„Vzhľadom na to, že ide o zmenu zaužívaného spôsobu prejazdu touto frekventovanou križovatkou, je potrebné zo strany vodičov v najbližších dňoch prechádzať touto križovatkou mimoriadne opatrne a riadiť sa zvislým a vodorovným dopravným značením,“ dodáva hovorkyňa. 

Na situáciu budú dohliadať aj príslušníci Policajného zboru, ktorí vodičov upozornia na zmenu organizácie v doprave.

(polícia, kol)


Ďalšie články
125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

Viacerí predstavitelia Demokratickej strany, ako i popredné denníky, vyzvali amerického prezidenta Joea Bidena, aby odstúpil z volebného súboja so svojím republikánskym predchodcom Donaldom Trumpom. Hoci verejne sa Bidena zastal jeho bývalý nadriadený Barack Obama, práve on mal v zákulisí presviedčať vedenie strany, aby ho odvolali. Aspoň to tvrdí konzervatívny...