Trumpa podporuje viacero rodinných príslušníkov viceprezidentského kandidáta Tima Walza

Na sociálnych sieťach sa rozšírila fotografia ôsmich príbuzných kandidáta na viceprezidenta Kamaly Harrisovej. Podporujú však jej republikánskeho konkurenta.

GWo-8C3WgAEDWu_ Rodina Tima Walza v tričkách na podporu Trumpa. Foto: Twitter/Benny Johnson

Všetci sú oblečení v tričkách s nápisom „Walz for Trump“ a stoja pred vlajkou s nápisom „Trump 2024 – Take America Back“.

Obrázok rozšíril Charles W. Herbster, bývalý kandidát na guvernéra Nebrasky a Trumpov spojenec. Následne Trump príspevok zdieľal aj na svojom účte na sieti Truth Social.

Na otázky o pravosti fotografie zástupca Herbstera pre Newsweek uviedol, že osoby na snímke sú Walzovi príbuzní zo strany brata jeho starého otca, a že obrázok pôvodne zdieľal rodinný priateľ. Rodina zároveň dala Herbsterovi súhlas zverejniť ho na internete.

(let)


Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok