Markíza bude od 20. októbra znovu vysielať reláciu Na telo

Moderátorkou bude Karolína Lacová, ktorá sedem rokov pôsobila v STVR. Markíza sľubuje vynovený koncept relácie, detaily zatiaľ neuvádza.

Politickú reláciu Na telo by po Kovačičovi mohla viesť moderátorka STVR Karolína Lacová. Foto: Milan Krupčík/STVR

Prvý diel uvidia diváci 20. októbra v tradičnom vysielacom čase o 13:00 hod. „Som rada, že budem súčasťou relácie, ktorá má na Slovensku dlhoročnú tradíciu a významné miesto na poli politických diskusií,“ konštatuje Lacová.

„S veľkým potešením vítame Karolínu Lacovú v našom tíme. Je to skúsená profesionálka a veríme, že jej príchod prinesie do relácie novú dynamiku. Sme presvedčení, že diváci ocenia jej odbornosť, rozhľadenosť a schopnosť otvárať témy, ktoré sú pre našu spoločnosť kľúčové,“ hovorí Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Bývalý moderátor Na telo Michal Kovačič tento týždeň oznámil, že podáva žalobu na Markízu, svoju výpoveď považuje za protiprávnu, pretože s ňou nesúhlasili odbory.

(est)


Slovenská republika schválila návrh zákona, ktorým bude Smernica o rodovej rovnosti na pracovisku transponovaná do vnútroštátneho právneho poriadku. Smernica zavádza okrem iného povinné kvóty na zamestnávanie žien v riadiacich pozíciách pod hrozbou pokuty, no takéto…
Prejsť na článok