Dnes o 19. hodine bude Štandard v Košiciach. Diskutovať o vojne a voľbách bude Palko, Kaiser, Daniška a pesničky pridá Pišta Vandal

Diskusia sa uskutoční o 19. hodine v kultúrnom centre Fuga na Moyzesovej ulici.

Vlado_IMG_9212 Foto: Matúš Zajac

Po včerajšom úspechu v Spišskej Novej Vsi sa dnes diskusia s autormi Štandardu presúva do Košíc. Začíname o 19. hodine v Kultúrnom centre kresťanov FUGA v Košiciach (Moyzesova 62). Lístok stojí 3 eurá a možno si ho zabezpečiť vopred cez webstránku centra Fuga.

Debatovať budeme najmä o vojne na Ukrajine a o predčasných voľbách. Kam smeruje vojna a kam naša krajina, čomu sa ešte dá alebo už nedá vyhnúť. Veľký priestor dostanú Košičania a otázky z publika.

Diskusiu s Vladimírom Palkom a českým novinárom Danielom Kaiserom, ktorý je čitateľom Štandardu dobre známy, moderuje Jaroslav Daniška. Pesničky a krátke fejtóny pridá hudobník Štefan Chrappa alias Pišta Vandal.

Tešíme sa na vás, dovidenia dnes večer.


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.
Prejsť na článok
Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť…
Prejsť na článok