Andrej Danko tvrdí, že v Dubaji nebol na dovolenke, ale na veľtrhu o cestovnom ruchu a potravinárstve

Andrej Danko (SNS) tvrdí, že v Dubaji nebol na dovolenke, ale na veľtrhu o cestovnom ruchu a potravinárstve. Reagoval tým na kritiku lídra opozičného hnutia Slovensko Igora Matoviča.

Vo¾by23: Predvolebná diskusia AZZZ SR s politikmi na hospodárske témy Andrej Danko. Foto: Pavol Zachar/TASR

„Človek ako ty, ktorý nám ukázal one time, next time, zadĺžil Slovensko, rozhadzoval peniaze počas covidu, trápil národ, bude teraz mudrovať,“ povedal podpredseda parlamentu.

Matovič na sociálnej sieti tvrdil, že Danko šiel do iného mesta v Spojených arabských emirátoch – Abu Dabí – „s pipenkou s novými čerešničkami“ a nechal si predsedom zákonodarného zboru Petrom Pellegrinim (Hlas) „schváliť ospravedlnenie neúčasti v platenej práci“. Zároveň ho nazval „primitívom“.

V Dubaji sa od 19. do 23. februára konal potravinársky veľtrh Gulfood Dubai. Podľa organizátorov je to najväčší potravinársky veľtrh na svete a hovorí sa o ňom ako o „globálnej obchodnej udalosti“.

(facebook)


Košicami sa v roku 2018 rozšírila správa, že na KVP postavia špičkové futbalové ihrisko s umelou trávou. Domáci boli nadšení, verili, že sa na ňom vyžijú neobmedzene. Komentáre na sociálnej sieti o tom, ako je…
Prejsť na článok