Zápisnice z Výboru pre práva LGBTI osôb detailne popisujú, ako prebiehala gender revolúcia

Zápisnice z Výboru pre práva LGBTI osôb detailne popisujú, ako prebiehala gender revolúcia aj kto pri nej zohral akú úlohu. A ukazujú aj to, ako si dokáže skupinka ideologických aktivistov sprivatizovať štát a presadiť radikálne ideologickú agendu, na ktorú by inak nikdy nezískala podporu verejnosti.

Michal Čop zápisnice doplnil o informácie z interných dokumentov ministerstiev, ktoré sa mu podarilo získať, a taktiež o už medializované informácie, na základe čoho sa vyskladal pomerne presný príbeh toho, ako u nás došlo k tomu, že biologickí muži môžu pomerne ľahko získať ženské doklady.

Viac o tom, ako u nás prebehla gender revolúcia si prečítajte v jeho texte.


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.

prečítať viac

V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.

prečítať viac

Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť k biologickej matke, súd v podobných prípadoch stanovil jasné pravidlá v prvom rozsudku tohto druhu. Viac v článku.

prečítať viac