Hasiči zasahovali pri zranenom motorkárovi

aktualita_banskobystricky Aktualita. Foto: Štandard

LIŠOV – Hasiči zo stanice v Krupine mali v sobotu (8. 6.) plné ruky práce. Zasahovali pri nehode motorkára v dedine Lišov.

O udalosti informoval Matej Peniak z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Banská Bystrica. „Bola to dopravná nehoda motocyklistu so zranením a s únikom prevádzkových kvapalín. Na mieste zasahovali traja príslušníci HaZZ s jedným služobným vozidlom,“ konkretizoval Matej Peniak.

Doplnil, že zranenú osobu ošetrila posádka Záchrannej zdravotnej služby. „Motocykel zabezpečili príslušníci HaZZ proti vzniku požiaru, únik prevádzkových kvapalín zachytili a zlikvidovali. Cesta zostala prejazdná,“ zakončil Peniak.

(bra)


Ďalšie články
125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

Viacerí predstavitelia Demokratickej strany, ako i popredné denníky, vyzvali amerického prezidenta Joea Bidena, aby odstúpil z volebného súboja so svojím republikánskym predchodcom Donaldom Trumpom. Hoci verejne sa Bidena zastal jeho bývalý nadriadený Barack Obama, práve on mal v zákulisí presviedčať vedenie strany, aby ho odvolali. Aspoň to tvrdí konzervatívny...