Pellegrini na post poradcu oslovil aj Jozefa Banáša

Pellegrini na post poradcu oslovil aj Jozefa Banáša, a to na pozíciu pre oblasť kultúry a médií. Uviedol to nový prezident v rozhovore pre TV Markíza.

417470246_1040555677435370_8286208639816544755_n Jozef Banáš. Foto: FB/Jozef Banáš

Peter Pellegrini o tom s niekdajším diplomatom a známym spisovateľom v súčasnosti rokuje.

„Je to človek, ktorý je dnes najúspešnejší spisovateľ. Má najviac prekladané knihy do rôznych svetových jazykov. Mohol by priniesť zaujímavý pohľad na to, čo sa dnes v spoločnosti deje,“ povedal prezident.

Poradcom pre medzinárodné právo, právne a ústavnoprávne otázky sa má stať profesor Miroslav Slašťan z Univerzity Komenského. Ako prvého však oficiálne už pred nejakým časom predstavil aj Jána Kubiša pre zahraničné otázky a medzinárodnú politiku.

(tvnoviny)


Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok