Bratislavský dopravný podnik predáva staré autobusy, cena je od tisíc eur

Bratislavský dopravný podnik predáva staré autobusy, cena je od tisíc eur. Rozhodol sa tak zbaviť ojazdených vozidiel. Podnik vyhlásil súťaž, v rámci ktorej sa môžete uchádzať o kúpu jedného, ale i viacerých starých vozidiel.

Cenové ponuky môžu ľudia posielať do 12. júla do 10:00 hodiny. Do tohto termínu majú záujemcovia možnosť do súťaže zaslať svoj návrh ceny, za ktorú sú ochotní zakúpiť niektorý zo starých autobusov. Po termíne následne prebehne elektronická aukcia, kde sa budú jednotlivé autobusy dražiť.  

Dopravný podnik zverejní výsledky aukcie do desiatich pracovných dní. Kto ponúkne najviac ten vyhráva. Pokiaľ máte záujem sa zúčastniť aukcie, tak je možné si dohodnúť aj osobnú prehliadku autobusov a to telefonicky alebo mailom v dňoch od 24. júna do 4. júla v depách dopravného podniku.

(bratislavskenoviny.sk)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok