Pri obci Katovice narazila vodička osobného auta do skupiny cyklistov

Pri obci Katovice narazila vodička osobného auta do skupiny cyklistov idúcich pred ňou. Po zrážke v Juhočeskom kraji sú štyria zranení, z toho tri deti. Na mieste zasahoval aj vrtuľník, ktorý transportoval jedného dospelého.

„Dopravní policajti a kriminalisti aktuálne vyšetrujú v Strakonickom okrese dopravnú nehodu, zranené sú tri deti a jedna dospelá osoba. Vodička Fabie narazila do väčšej skupiny cyklistov idúcich pred ňou,“ napísala česká polícia a vodičov upozornila, aby boli ohľaduplní a s cyklistami na ceste počítali.

Hovorca juhočeskej polície Jiří Matzner pre server iDNES.cz uviedol, že vodička sa pravdepodobne vyhýbala protiidúcemu vozidlu a preto do skupiny narazila. Deti sa podľa servera zranili ľahko, vážne zranenie má však dospelý, ktorý ich sprevádzal.

(tasr)


Pápež v decembri vymenuje 21 nových kardinálov
Pápež v decembri vymenuje 21 nových kardinálov. Pápež František v nedeľu oznámil vymenovanie 21 nových kardinálov katolíckej cirkvi. Zhromaždenie známe ako konzistórium sa uskutoční 8. decembra, uviedol počas týždennej poludňajšej modlitby na Námestí svätého Petra. Vymenovanie kardinálov je zvyčajne každoročnou udalosťou, ktorá…
Prejsť na článok