Slovák, ktorý je už viac ako mesiac hospitalizovaný v Číne, sa na chvíľu prebral 

Slovák, ktorý je už viac ako mesiac hospitalizovaný v Číne, sa na chvíľu prebral. Na lôžku je 26-ročný Denis pripútaný po tom, čo sa na výlete v Číne nešťastne zranil na eskalátoroch a dezorientovaný narazil hlavou do idúceho autobusu.

Zranený muž študoval v Hongkongu, zdravotné poistenie, ktoré tam mal založené, sa však na Čínu nevzťahuje. Všetky náklady spojené s hospitalizáciou preto musia hradiť rodičia. Keďže ho chcú mať doma, žiadajú, aby po ich syna vyslalo Slovensko vládny špeciál. 

Rezort zdravotníctva je podľa slov hovorcu pripravený na prevoz pacienta na Slovensko. V prípade, že sa jeho stav zlepší, privezú ho komerčným letom.

(noviny.sk)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok