Hviezdny hráč NHL Johnny Gaudreau tragicky zahynul

Hviezdneho útočníka Colombusu aj s jeho bratom Matthewom zrazilo auto počas toho ako šli na bicykloch.

Johnny Gaudreau - Foto: Facebook/TSN Johnny Gaudreau - Foto: Facebook/TSN

Podľa dostupných informácií došlo k dopravnej nehode, keď sa bratia Gaudreauovci spoločne bicyklovali. Neďaleko svojho rodného mesta Salemu v štáte New Jersey ich malo zraziť auto.

Komisár NHL Gary Bettman uviedol, že celá National Hockey League (NHL) je šokovaná a zarmútená. Johnny Gaudreau počas jedenástich sezón v NHL odohral až 763 zápasov za Calgary a Columbus a nazbieral v nich 743 bodov (243+500).

„Gaudreau často rozprával, ako ho otec v detstve v rodnom New Jersey naučil korčuľovať, a rovnakú mladickú vášeň si niesol aj po celých 11 sezón v NHL. Ako skúsený tvorca hry sa Gaudreau sedemkrát zúčastnil Stretnutia hviezd NHL, kde bol vždy miláčikom fanúšikov, najmä keď predvádzal svoj talent v rôznych šikovných súťažiach, pre ktoré sa tak dobre hodil,“ pokračoval komisár NHL Bettman.

(mep)


Systém Pegasus predstavuje novú generáciu sledovacích nástrojov. Jeho použitie vyvoláva otázky legality, pretože nejde o klasický model odpočúvania štátom, ale o spyware súkromnej spoločnosti, ktorá sa správa ako inteligentný počítačový vírus. Spory o jeho legálnom použití sa budú zrejme odvíjať od toho, ako by bol tento software využívaný v praxi. Viac v článku.

prečítať viac

Súdna rada prijala stanovisko, v ktorom pomerne ostro skritizovala správu o právnom štáte na Slovensku zo strany Európskej komisie. Komisii vyčíta nepochopenie odborných tém, dezinterpretáciu faktov, ale aj spoliehanie sa na názor mimovládnej organizácie ako na jediný zdroj. Viac v článku.

prečítať viac