Polícia pátra po vodičovi, ktorý nedal prednosť motorkárovi na kruhovom objazde v Bratislave

Polícia pátra po vodičovi, ktorý nedal prednosť motorkárovi na kruhovom objazde v Bratislave. Motocyklista dôsledkom sobotného večerného stretu spadol, vodič auta z miesta ušiel.

K incidentu došlo na kruhovom objazde prepájajúcom bratislavské ulice Dolnozemská cesta – Panónska cesta – Zuzany Chalupovej – Azúrová. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Neznámy vodič viedol motorové vozidlo zn. Škoda Octavia, striebornej farby v smere od pripájacej vetvy od Ulice Zuzany Chalupovej na kruhový objazd, pričom pri vchádzaní do kruhového objazdu nedal prednosť v jazde motocyklistovi idúcemu po kruhovom objazde,“ priblížili policajti. Vodič motorového vozidla podľa nich z miesta ušiel smerom na Dolnozemskú alebo Panónsku cestu.

V tejto súvislosti polícia vyzýva vodičov, ktorí boli svedkami udalosti, aby ju kontaktovali na bezplatnom čísle 158, prípadne formou správy na sociálnej sieti. Rovnako, ak majú danú udalosť zadokumentovanú na kamerovom zázname z vozidla.

(tasr)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac