Šimečka: Zuzana Čaputová bola najlepšia prezidentka

Zuzana Čaputová bola najlepšia prezidentka, hodnotí jej pôsobenie Michal Šimečka. Bola podľa neho nadstranícka, čo dokazuje fakt, že po nej "doslova poľoval Smer" a kritizuje ju aj expredseda vlády Igor Matovič.

Poslanci zaèali mimoriadnu 13. schôdzu, opozícia chce odvola Z. Dolinkovú Na snímke poslanec NR SR Michal Šimečka (PS). Foto: TASR/Pavol Zachar

„Ak ju kritizujú obidve strany toho konfliktu, znamená to, že bola nadstranícka,“ domnieva sa Šimečka.

Podľa Roberta Kaliňáka bola prezidentka len dobrá interpretka, ale nebola autorkou prezentovaných myšlienok. Vytkol jej, že sa nezastala občanov počas pandémie COVID-19, keď „ich šikanoval Matovič“, že sa „nezastala vtedajšej opozície počas jej kriminalizovania“ a vypísala predčasné parlamentné voľby na neskorší septembrový termín.

Šimečka oponoval, že voľby vypisuje Národná rada SR a nie prezidentka. Vylúčil, že neskoršie voľby pomohli Progresívnemu Slovensku získať lepší volebný výsledok.

(ta3)


Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok