Neďaleko Paríža napadli 36-ročnú ženu počas behania tri arktické vlky

Neďaleko Paríža napadli 36-ročnú ženu počas behania tri arktické vlky, hospitalizovali ju s vážnymi zraneniami krku, chrbta a nohy. K útoku došlo v časti zvieracieho parku, ktorá je vyhradená pre návštevníkov v autách.

Park v meste Thoiry, ktoré sa nachádza približne 40 kilometrov od francúzskej metropoly, predstavuje domov pre osemsto zvierat voľne sa pohybujúcich v rámci areálu. Chatovú oblasť chráni od divých zvierat elektrický plot.

Zatiaľ zostáva nejasné, ako a prečo sa žena dostala do sekcie, v ktorej sa návštevníci pohybujú len v autách. K incidentu ženy, ktorú zachránili strážcovia parku, keď počuli jej výkriky, sa vedenie atrakcie nevyjadrilo. Aktuálne prebieha vyšetrovanie udalosti.

(bbc)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok