Fico odletel do Poľska, čaká ho stretnutie aj s Leyenovou

Na pozvanie poľského premiéra Donalda Tuska sa slovenský predseda vlády vo Vroclave okrem predsedníčky Európskej komisie stretne aj s premiérmi krajín zasiahnutých povodňami.

Predseda vlády SR Robert Fico v Handlovej Predseda vlády SR Robert Fico (Smer). Foto: TASR/Ján Krošlák

Robert Fico (Smer) s predsedom vlády Českej republiky Petrom Fialom a rakúskym kancelárom Karlom Nehammerom budú hovoriť o prijatých opatreniach, ako aj o možnostiach riešenia následkov ničivých povodní, ktoré v uplynulých dňoch postihli krajiny strednej Európy.

Povodne si v stredoeurópskom regióne vyžiadali životy viac ako 20 ľudí. V niektorých oblastiach zničili veľké časti miest a obcí a spôsobili škody na dopravnej infraštruktúre.

(sita)


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.
Prejsť na článok
Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť…
Prejsť na článok