K hlave futbalového delegáta priložil počas zápasu zbraň, skončil vo väzbe

"Chronického kriklúňa" delegát počas nedeľnajšieho zápasu upozornil, aby sa správal slušne, keď mal nevhodné poznámky na hráčov aj rozhodcov. Následne však muž z tribúny preskočil dva rady, vytiahol pištoľ, natiahol ju a priložil ju k hlave delegáta.

462219482_9117590268271337_6201865792951006375_n Futbalový zápas v Gbeľanoch sa zmenil na drámu, keď jeden z fanúšikov priložil zbraň k hlave delegáta. Foto: FB/Dano Vydra

Incident sa stal v nedeľu počas futbalového zápasu na ihrisku v Gbeľanoch (okres Žilina). Štyridsaťpäťročný muž po tom, ako na delegáte namieril zbraň, z miesta na kolobežke utiekol. Po chvíli ho však zadržali muži zákona.

Hovorkyňa žilinskej polície Zuzana Šefčíková dodala, že muža podrobili dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,29 promile. Vydal aj zbraň pre účely trestného konania. Policajti zistili, že ide o airsoftovú zbraň.

Voči mužovi vzniesli obvinenie za prečin nebezpečného vyhrážania sa a prečin výtržníctva. Zároveň policajti spracovali podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvineného, ktorý sudca akceptoval.

(tasr)


Turisti znovu objavili čaro vodných nádrží na východe – Zemplínskej šíravy a Domaše. Domáci vždy prichádzajú s niečím novým, čo hostí zaujme. Rozvoj lokalít a návštevnosť im môžu závidieť prevádzkovatelia aj iných slovenských rekreačných lokalít.
Prejsť na článok
Vojna v Gaze narušila tradičné oslavy sviatkov, pričom Palestínčania čelili obmedzeniam prístupu k posvätným miestam.
Prejsť na článok
Mediálna obhajoba čurillovcov zo strany Štefana Hamrana naráža na mnohé fakty, ktoré sa rozhodol účelovo prehliadať a zavádzať tak verejnosť dezinformáciami. Tvrdenie o neexistencii jediného dôkazu preukazujúceho vinu vyšetrovateľov pritom nie je jediný preukázateľný výmysel.…
Prejsť na článok