Trump namiesto odpovedí na otázky na mítingu vyše pol hodiny tancoval 

Na pondelkovom stretnutí s voličmi v štáte Pensylvánia sa republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump nečakane odchýlil od pôvodného plánu odpovedať na otázky z publika.

Donald Trump Donald Trump. Foto: TASR/AP

Po tom, čo v dave skolabovali dvaja ľudia, sa rozhodol prerušiť diskusiu a premeniť akciu na hudobné vystúpenie.

„Klimatizáciu nám nechcú dať, je príliš drahá. Stojí to príliš veľa peňazí. Každopádne obaja sú v poriadku,“ vtipkoval Trump po incidente.

Následne navrhol, aby si „pustili trochu hudby. Urobme z toho hudobné vystúpenie.“

Bývalý prezident následne nechal pustiť klasiku „Ave Maria“ a oznámil: „Nebudeme sa už na nič pýtať. Len budeme počúvať hudbu. Kto by už len chcel počúvať otázky, že?“

Nasledujúcich 40 minút venoval púšťaniu rôznych piesní a tancovaniu na pódiu. Medzi skladbami zazneli „It’s a Man’s Man’s Man’s World“ od Jamesa Browna, „YMCA“ od The Village People, „Nothing Compares 2 U“ od Sinéad O’Connor či „November Rain“ od Guns N‘ Roses.

Niektorí ľudia z publika podľa denníka Washington Post začali počas vystúpenia odchádzať.

Hovorca Trumpovej kampane Steven Cheung však na X vtipkoval, že „všetci boli takí nadšení, že omdlievali“. „Nikto nechcel odísť a všetci chceli počuť ďalšie piesne zo slávneho DJT Spotify playlistu!“ dodal Cheung na margo improvizovaného koncertu.

Trump sa na záver ešte raz vrátil k dvom účastníkom, ktorí stratili vedomie, a povedal: „Tí dvaja ľudia, ktorí odpadli, sú vlastenci a my ich máme radi. A vďaka nim sme nakoniec skončili pri dobrej hudbe, nie?“ S týmito slovami opustil pódium a uzavrel netradičné stretnutie.

(mm)


Branislav Becík môže byť spokojný, nitrianska župa bude mať svoje nové sídlo. Presťahujú sa do neho všetci zamestnanci, ktorí sú teraz roztrúsení v troch budovách po meste. Ak pôjde všetko hladko a podľa plánov, nové…
Prejsť na článok