Opitý vodič skoro nabúral do kolóny áut, v ktorej bola aj Kamala Harrisová

Hovorca americkej tajnej služby vo vyhlásení povedal, že „vie o incidente, do ktorého bol zapletený motorista jazdiaci v protismere po diaľnici, keď sa viceprezidentka nachádzala vo svojej kolóne“.

GajcP19WMAAsFSS Opitý vodič takmer narazil do kolóny Kamaly Harrisovej FOTO:X

Vodič v pondelok takmer narazil do kolóny americkej viceprezidentky, keď prešiel do protismeru na diaľnici v Milwaukee.

Keď polícia zastavila vozidlo podozrivého, policajti uňho našli otvorenú plechovku piva, uvádza sa v správe o zatknutí, ktorú získala miestna rozhlasová stanica.

Po dychovej skúške bol 55-ročný vodič vzatý do väzby za jazdu pod vplyvom alkoholu. Harrisová, demokratická prezidentská kandidátka, bola vo Wisconsine na predvolebnom podujatí.

(mja)


Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok
Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok