Michalovce nedovolili Ružomberku ani gól a majú bod

MICHALOVCE – V deviatom kole Niké ligy sa posledným Michalovciam podarilo uhrať cenný bod na pôde MFK Ružomberok po remíze 0 : 0.

V trinástej minúte strieľal Šefčík spoza veľkého vápna a jeho zakončenie, zrejme s jemným tečom Hladíka, mierilo vedľa vzdialenejšej žrde. V 18. minúte na Šefčíkov center nabehol Malý, ale pálil nad brvno. V 29. minúte po ďalšom Šefčíkovom centri jeden z hráčov hostí trafil žrď vlastnej brány. V 31. minúte mohol Gerec prekonať vybehnutého Száraza, no jeho pokus zblokoval na roh obranca. V 37. minúte Selecký hlavičkou minul bránu.

V 62. minúte strelou z mierneho uhla pohrozil van Kessel; pokryl ho Krajčírik. V 65. minúte Chobot pokusom spoza šestnástky trošku preveril brankára, ktorý loptu skrotil na dvakrát. V 68. minúte nastala pred domácou bránou skrumáž. Krajčírik zvládol situáciu aj s asistenciou obrany.

V 74. minúte Luteránovu nebezpečnú strelu zblokovali hostia tesne vedľa svojej brány na roh. Center prišiel k vzdialenejšej žrdi, odkiaľ Malý hlavičkoval tesne vedľa. V 82. minúte domáci obranca zblokoval Dankovu strelu. Po chvíli hostia zakončili z ťažkého uhla a Krajčírik na dvakrát skrotil loptu. Michalovce remizovali s náročným súperom z Ružomberka bez gólov 0 : 0.

(onlajny.eu)