Štandard bude v Žiline. Príďte na diskusiu s Palkom, Maďaričom, Danišom a Daniškom. Pesničky pridá Pišta Vandal

Diskusia sa bude konať v stredu 13. decembra o 18. hodine večer v Diecéznom centre v Žiline. Na podujatie je potrebné zakúpiť si lístok.

web_diskusia_zilina Diskusia v Žiline. Foto: Štandard

Žilinčanom a čitateľom Štandardu z okolia to dlžíme už dlho. Konečne preto nadišiel čas a do žilinského Diecézneho centra prídu komentátori Štandardu.

V stredu 13. decembra o 18. hodine večer bude možnosť položiť otázku Vladimírovi Palkovi, Marekovi Maďaričovi, Dagovi Danišovi, ale aj Jaroslavovi Daniškovi, ktorý bude diskusný večer moderovať. Ako už býva dobrým zvykom, okrem politických rečí zaznie aj hudba, pesničky zahrá a svoje krátke poviedky prečíta Štefan Chrappa.

Vstupenka stojí 7,99 eur (7,91 plus manipulačný poplatok) a je možné si ju kúpiť iba na tejto stránke. Kapacita je obmedzená, preto netreba dlho váhať. Budeme sa na vás tešiť v Diecéznom centre na Ulici Jána Kalinčiaka 1.

Otváracou témou diskusie bude politika. Všetkým hosťom položíme otázku, ako vnímajú vládu Smeru a stav opozície. Ale diskusiu nebudeme obmedzovať, otázky môžu smerovať na ľubovoľné témy, určite príde aj na osobné témy a možno aj Vianoce.