Výkonným riaditeľom Prezidentského paláca bude Peter Vodráška

Peter Pellegrini uviedol, že pozvánka na okrúhly stôl politických strán stále platí. Treba podľa neho počkať na uzdravenie sa premiéra Roberta Fica.

“Bol by som rád keby Prezidentský palác nebol miestom, kde si budem volať ľudí, ktorí si myslia to čo ja,” vyhlásil prezident Peter Pellegrini na margo vízie svojho pôsobenia v úrade.

Prezident menoval aj ďalších spolupracovníkov. Novým kancelárom, teda výkonným riaditeľom Prezidentského palácu bude Peter Vodráška, terajší riaditeľ organizačného odboru Kancelárie NR SR. Šéfkou komunikácie Petra Pellegriniho ostáva Patrícia Medveď Macíková.

(rtvs)


Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok