Cesta medzi Valaskou Dubovou a Likavkou je aktuálne pod vodou

Cesta medzi Valaskou Dubovou a Likavkou je aktuálne pod vodou. Môžu za to silné búrky, ktoré spôsobili prívalové povodne.

Snímka obrazovky 2024-07-11 o 15.42.35 Zatopená cesta. Foto: FB Dopravný servis Orava/ Daniela B.

Meteorológovia varujú pred prívalovými dažďami na Orave a Liptove, výstrahy prvého stupňa vydali pre okresy Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Tvrdošín, Námestovo a Dolný Kubín.

Podľa správ z operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Žiline zasahujú hasiči v obci Valaská Dubová v okrese Ružomberok, kde sa vylial potok a voda sa dostala aj do pivníc rodinných domov.

(fb, tasr, shmú)


Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok