Motorkárskemu gangu Brat za brata zrušili účty na Facebooku a Instagrame

Dôvod, pre ktorý skupina Meta vlastniaca uvedené sociálne siete odstránila skupine Brat za brata účty, nie je známy. Gang sa domnieva, že ich zrušili kvôli tomu, že sú ľudia vážiaci si našu krajinu a kultúru.

Snímka obrazovky 2024-08-09 o 14.53.32

„Pre niekoho sme však hrozbou. Majú z nás strach, lebo sme v státisícoch po celom Slovensku a v ďalších krajinách. Majú strach z pravdy a sily, ktorú máme a úprimne poviem, že aj majú mať z čoho strach,“ informovalo na svojej webovej stránke zoskupenie.

Mete odkázali, že vypnutie ich účtov na Facebooku a Instagrame im určite neublíži. „A tým vaším krokom ste nám ukázali, že máte obrovský strach z rodiny Brat za brata, čo je super. Lebo teraz sa vám o nás bude ešte aj snívať. Budeme sa vám zjavovať častejšie a budete z nás mať nočné mory. Ak chcete na nás tlačiť ďalej, tak si len dajte pozor, aby sme nespravili politickú stranu a nedali vás pozatvárať, vy telesá,“ odkázali vo videu.

(max)


Slovenská republika schválila návrh zákona, ktorým bude Smernica o rodovej rovnosti na pracovisku transponovaná do vnútroštátneho právneho poriadku. Smernica zavádza okrem iného povinné kvóty na zamestnávanie žien v riadiacich pozíciách pod hrozbou pokuty, no takéto…
Prejsť na článok