Muža dostali policajti zo strechy obchodného centra Nivy v Bratislave bez zranení

Bez zranenia sa skončila niekoľkohodinová dráma, pri ktorej dnes na streche obchodného centra sedel muž, ktorý plánoval skočiť.

Ako informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková, policajti pohotovostného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, spolu s policajným psychológom a ďalšími policajtmi, v priebehu dnešného dňa niekoľko hodín intenzívne komunikovali s mužom, nachádzajúcim sa na streche parkovacieho domu na Mlynských nivách. „Krátko po 15:00 bol vykonaný služobný zákrok a osoba skončila v rukách polície bez zranení,“ uviedla Šimunková.

Pri jeho záchrane zasahovali viaceré záchranné zložky. Podľa portálu Topky šlo o jeho druhý pokus o samovraždu. Okolie obchodného domu Nivy bolo na niekoľko hodín uzatvorené.

(mep, sita)


Súdna rada prijala stanovisko, v ktorom pomerne ostro skritizovala správu o právnom štáte na Slovensku zo strany Európskej komisie. Komisii vyčíta nepochopenie odborných tém, dezinterpretáciu faktov, ale aj spoliehanie sa na názor mimovládnej organizácie ako na jediný zdroj. Viac v článku.

prečítať viac

Samospráva metropoly východu je slovenský úkaz. Neprestáva udivovať ani ľudí, ktorí nie sú z Košíc. No vnímajú, že sú čímsi iné.

prečítať viac