Video: Vodič nákladiaku skolaboval po uštipnutí hmyzom, plne naložená Tatra sa zastavila až v bazéne

Dopravní policajti v Českej republike v sobotu 10. augusta zasahovali pri havárii nákladného vozidla značky Tatra v obci Šumná v Znojemsku. Pieskom plne naložený nákladný automobil pred nehodou kľučkoval z jednej strany cesty na druhú, prerazil niekoľko značiek a vchádzal na trávu mimo komunikácie.

Vodič osobného vozidla idúceho za ním situáciu správne vyhodnotil tak, že vodiča zastihla zdravotná indispozícia alebo má na vozidle technický problém. Vo chvíli keď vozidlo pred ním spomalilo, vybehol zo svojho auta a pokúsil sa neovládaný 25-tonový nákladiak dobehnúť a zastaviť. Vodič Tatry však medzitým nabúral do plotu jedného domu a zastavil sa až o bazén.

Vodič nákladného automobilu podľa mužov zákona skolaboval v dôsledku anafylaktického šoku spôsobeného bodnutím hmyzom.

(mep)


V polícii to v ostatnom čase vrie. Mnohí príslušníci, ale aj civilní zamestnanci neskrývajú nespokojnosť, a to nielen so mzdovými podmienkami, ale aj tými pracovnými. Viacerí, najmä na vidieckych oddeleniach, poukazujú na to, že sa u nich zastavil čas.

prečítať viac

Identita muža, ktorý v Českej a Slovenskej republike ohlasoval bombové útoky voči školám, je už známa. Má ísť o páchateľa žijúceho v meste Dnipro na Ukrajine. Práve miesto jeho pobytu môže vyvolávať otázky o tom, či vôbec bude môcť byť postavený pred slovenskú spravodlivosť. Viac v článku.

prečítať viac