Šimečka vyzýva Fica na duel: Poďme si to vydiskutovať naživo

"Obtierate si tu ústa o moju rodinu, ale nikdy ste sa mi nepostavili v diskusii jeden na jedného. Opakovane ste z nich zutekali, rušili ich na poslednú chvíľu. Poďme si to vydiskutovať naživo. Vyzývam vás na duel," uviedol Michal Šimečka (PS).

Mimoriadna schôdza, na ktorej má Šutaj Eštok èeli odvolávaniu Micha Šimečka (v popredí), v pozadí Robert Fico a Robert Kaliňák. Foto: Martin Baumann/TASR

Šéf PS a podpredseda Národnej rady poukázal na to, že premiér Fico je pri moci zhruba 4 500 dní a za ten čas „mohol zo Slovenska spraviť druhé Švajčiarsko“. „On však nedokázal dostavať ani len jednu diaľnicu do Košíc,“ napísal Michal Šimečka.

(mas)


Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok