Trumpová pre Fox News komentovala atentáty na svojho manžela

Bývalá prvá dáma Spojených štátov označila prežitie svojho manžela v oboch prípadoch za zázrak.

Donald Trump s manželkou Melaniou odvolili na Floride. Foto: TASR/AP Donald Trump s manželkou Melaniou odvolili na Floride. Foto: TASR/AP

Trumpová v súvislosti s tým ďakovala agentom Tajnej služby Spojených štátov zodpovedným za ochranu svojho manžela a označila ich za „fantastických“ – napriek kritike, ktorej čelia v súvislosti s týmito atentátmi.

Spresnila, že v čase prvého atentátu – 13. júla, keď bývalého prezidenta postrelili počas predvolebného zhromaždenia v meste Butler v štáte Pensylvánia, – bola v New Yorku. O atentáte sa dozvedela z televízie. V rozhovore pre Fox News popísala aj svoj strach, keď ešte nebolo jasné, čo sa vlastne stalo a v akom stave je jej manžel.

Hovorila aj o atentáte, ktorý sa odohral na Trumpovom golfovom ihrisku na Floride 15. septembra.

Uviedla, že v oboch prípadoch bolo zázrakom, že jej manžel z atentátov vyviazol živý. „Najmä 13. júl bol zázrak,“ vyhlásila Trumpová.

Melania Trumpová, ktorá sa zvyčajne drží bokom od médií, poskytla svoj prvý televízny rozhovor po dvoch rokoch, aby propagovala svoje memoáre.

(tasr)


Slovník šéfa SNS Andreja Danka pri rodičovských dôchodkoch sa za posledný viac ako týždeň zmenil. Čoraz hlasnejšie sa ho vo verejných vyjadreniach zastáva. Realita je však taká, že vláda ho fakticky ruší, aby ušetrila necelých…
Prejsť na článok