Českí policajti namerali vodičovi takmer šesť promile

Päťdesiatpäťročný vodič nebezpečne kľučkoval medzi pruhmi a ohrozoval protiidúce autá. Svedok, ktorý jeho jazdu nakrútil, okamžite upozornil políciu.

Polícia ČR. Foto: Policie České republiky/Facebook Polícia ČR. Foto: Policie České republiky/Facebook

Po zastavení vodiča hliadka zistila, že mal v sebe takmer šesť promile alkoholu. „Pri kontrole sme očakávali vysoké hodnoty alkoholu, ale to, čo sme namerali, nám doslova vyrazilo dych,“ uviedol hovorca polície Bohumil Malášek.

Tento vodič pritom od začiatku roka šoféroval opitý už štyrikrát. Napriek tomu, že mal dvojročný zákaz šoférovania, si opäť sadol za volant. Po jazde so šiestimi promile mu policajti auto zabavili.

(mm)


Mediálna obhajoba čurillovcov zo strany Štefana Hamrana naráža na mnohé fakty, ktoré sa rozhodol účelovo prehliadať a zavádzať tak verejnosť dezinformáciami. Tvrdenie o neexistencii jediného dôkazu preukazujúceho vinu vyšetrovateľov pritom nie je jediný preukázateľný výmysel.…
Prejsť na článok
Horúce prázdninové a dovolenkové dni sú nenávratne minulosťou a s nimi aj sezóna, ktorej extrémne horúčavy prilákali ľudí k vode. Mimoriadne to prospelo obľúbeným miestam oddychu nielen východniarov: Domaši a Zemplínskej šírave.
Prejsť na článok