Pročka napadli v Lučenci. Do hlavy mu hodili vajcia

OĽaNO pred voľbami pokračuje v zbieraní kontroverzných incidentov. Poslanec Jozef Pročko sa dostal do sporu s mužmi na námestí v Lučenci. Jeden z nich mu po slovnej prestrelke hodil do hlavy vajcia.

vajcia Jozef Pročko. Reprofoto: Facebook

Platforma Pečivale Roma strany OĽaNO a priatelia mala stretnutie na juhu Slovenska v Lučenci. Poslanec OĽaNO Jozef Pročko sa na miestnom námestí dostal do sporu s niekoľkými mužmi, ktorých si začal aj natáčať. Jeden z nich v tričku s proruským nápisom Brat za brata mu hodil do hlavy vajíčka.

Ďalšieho z prítomných pánov obvinil, že ho zozadu udrel päsťou do hlavy. Keďže sa snažil z námestia odísť, politik ho prenasledoval a celý incident nahrával.

Narazili aj na hliadku mestských policajtov, ktorí však údajného násilníka nezadržali a nechali ho odísť autom. Odôvodnili to „stretom záujmov“ a tým, že celú udalosť musia najskôr formálne ohlásiť. Pročko takýto postup skritizoval.

„Takže takto to bude. Ľudia nás budú napádať a mestskí policajti v Lučenci budú rozprávať, že ho nemôžu zadržať, lebo je to stret záujmov,“ sťažoval sa poslanec.

Okrem Pročka sa námestí nachádzal aj poslanec Peter Pollák mladší.

(est)


Dlhé čakanie sa skončilo. Investori čakali viac ako štyri roky, šesť mesiacov a tri dni, kým americký Federálny rezervný systém začne znižovať úrokové sadzby.
Prejsť na článok