Na Slovensku nič nové, Slovan zdolal lídra z Trenčína

BRATISLAVA – V desiatom kole Niké ligy sa medzi obhajcom ŠK Slovan Bratislava a lídrom tabuľky najvyššej súťaže AS Trenčín zrodil výsledok 2:0 (1:0).

V piatej minúte sa Borjan musel natiahnuť za strelou Gajdoša, ktorá napokon tesne minula ľavú žrď brány. Už v trinástej minúte musel dole z ihriska Vlado Weiss, ktorý mal zdravotné problémy. Namiesto neho prišiel Strelec. V 15. minúte Barseghjan vymyslel dobrý center na Zmrhala, ktorý zakončoval volejom zvnútra 16-ky nad.

V 22. minúte Čavričov center sklepol Barseghjan hruďou Pauschekovi, ktorý zblízka prestrelil Vozinhu – 1:0. V 32. minúte sa Strelec rútil do šance, ale v poslednej chvíli ho čisto zastavil Bondarenko. V 37. minúte Kozlovský nabil Kupusovičovi, a jeho strelu z prvej tesne spoza vápna vyrazil Borjan pri pravej žrdi na roh.

V 58. minúte Kozlovský prihral po zemi na stred 16-ky Gajdošovi, ten však minul bránu. V 60. minúte sa Čavrič presadil individuálne a zakončil, no iba do bočnej siete. V 68. minúte Sundayova tečovaná strela rozvlnila takisto bočnú sieť. V 71. minúte mali belasí priamy kop. Z pravej strany odcentroval Barseghjan.

Loptu posadil na hlavu Čavrića a jeho hlavička sa zatrepotala v pravej časti Vozinhovej brány – 2:0. V 78. minúte Bariš vypálil z väčšej diaľky. Poriadne vystrašil Borjana; lopta letela kúsok nad brvnom. Zápas skončil po dvoch nadstavených minútach. Na Tehelnom poli sa prekvapenie nekonalo, Slovan porazil dovtedy vedúci Trenčín 2:0.

(onlajny.eu)


Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok
Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok