Z bratislavského mosta Lanfranconi mal skočiť muž, zraneniam na mieste podľahol

Z bratislavského mosta Lanfranconi mal skočiť muž, zraneniam na mieste podľahol. Polícia v tejto súvislosti zasahovala v utorok ráno, informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že polícia okolnosti udalosti vyšetruje.

„Viaceré policajné hliadky boli v utorok krátko po 7:00 vyslané pod most Lanfranconi, kde malo dôjsť k skoku muža doposiaľ neznámej totožnosti z lávky pre peších na betón. V dôsledku pádu utrpel muž zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedol hovorca.

Podľa doterajších informácií mal muž tesne pred skokom skočiť aj pod prechádzajúcu električku v blízkosti mosta. Z miesta však po zrážke odišiel a presunul sa na pešiu lávku mosta.

(tasr)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac