Kulturblog čakajú veľké zmeny. Mení sa názov, tvár aj štruktúra vysielania

Kulturblog čakajú veľké zmeny. Mení sa názov, tvár aj štruktúra vysielania. Informovali o tom na Telegrame jeho predstavitelia.

„Hodnoty však ostanú. Máme potenciál osloviť ďaleko viac ľudí a otvárať im oči. A to je najdôležitejšie. Ak chceme byť v našom zápase úspešní, musíme nájsť cestu, ako úspech dosiahnuť,“ napísali v statuse.

Dôvodom sú voľby do Európskeho parlamentu: „Dali ste mandáty nielen Hnutiu Republika, ale aj nám v Kulturblogu. Berieme to so všetkou vážnosťou. Sme pripravení makať na 110 percent. Nesmieme vás sklamať,“ vysvetlili.

Na záver napísali, že najbližšiu sobotu odvysielajú rozlúčkovú reláciu poslednýkrát ako Kulturblog.

(telegram)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok