Jon Bon Jovi odhovoril ženu v Nashville od samovraždy skokom z mosta

Americký hudobník a herec nakrúcal nový klip na pešom moste nad riekou Cumberland v hlavnom meste štátu Tennessee, spresnila agentúra AP s odvolaním sa na denník Tennessean.

430865944_781951883797872_4406279969392257118_n Spevák, hudobník a herec Jon Bon Jovi. Foto: @bonjovi/IG

Frontman rovnomennej kapely a jeho asistentka videoprodukcie pomohli presvedčiť ženu, ktorá stála na okraji Pešieho mosta Johna Seigenthalera, aby odstúpila od jeho okraja.

Asistentka sa žene prihovorila ako prvá, na záberoch zverejnených na sociálnych sieťach vidno, ako sa Bon Jovi pomaly približuje, pričom sa s ňou tiež púšťa do rozhovoru. Žena sa na oboch otočí a s pomocou speváka i asistentky prelezie naspäť do bezpečia. Bon Jovi sa so ženou ešte rozprával a nakoniec ju objal.

Video podľa AP zverejnili na platforme YouTube, neskôr ho však zmazali. Na iných sociálnych médiách je stále prístupné.

„Je potrebné, aby sme si všetci navzájom pomáhali byť v bezpečí,“ uviedlo policajné oddelenie v Nashville pre Tennessean k téme utorkového incidentu. „Vzdávame poklonu Jonovi Bon Jovimu a jeho tímu za pomoc žene v Nashville na Seigenthalerovom moste pre chodcov v utorok večer.“

„Bon Jovi ju pomohol presvedčiť, aby zišla z rímsy nad riekou Cumberland do bezpečia,“ potvrdila polícia.

(sita, sab)


Súdna rada prijala stanovisko, v ktorom pomerne ostro skritizovala správu o právnom štáte na Slovensku zo strany Európskej komisie. Komisii vyčíta nepochopenie odborných tém, dezinterpretáciu faktov, ale aj spoliehanie sa na názor mimovládnej organizácie ako na jediný zdroj. Viac v článku.

prečítať viac

Samospráva metropoly východu je slovenský úkaz. Neprestáva udivovať ani ľudí, ktorí nie sú z Košíc. No vnímajú, že sú čímsi iné.

prečítať viac