Cesta z Devínskej Novej Vsi v smere do Devína je úplne uzatvorená

Informuje o tom mestská časť Bratislava - Devínska Nová Ves, informáciu o uzatvorení uvádza na sociálnej sieti aj mestská časť Bratislava - Devín.

Snímka obrazovky 2024-09-16 o 11.05.22 Na snímke protipovodňové zábrany zachytávajú vodu z Dunaja pod hradom Devín v Bratislave 16. septembra 2024. Foto: TASR/Jaroslav Novák

„Cesta bude prístupná iba pre záchranné zložky,“ oznámila vedúca mediálneho oddelenia Devínskej Novej Vsi Martina Legáth.

Samospráva Devína píše, že z Devínskej Novej Vsi a zastávky na Hriadkach majú záchranné zložky prevádzať ľudí vojenským transportom. Vyzýva tiež, aby obyvatelia necestovali ani smerom do Karlovej Vsi, keďže tam budú stavať protipovodňovú hrádzu.

(tasr)


Polemika okolo dôvodnosti stíhania čurillovcov sa presunula na oblasť odpočúvania po tom, ako zo strany ich obhajcu Petra Kubinu bola spochybnená legalita odposluchov jeho klientov. Advokát hovorí o nepoužiteľnosti tohto dôkazu a odkazuje na článok Denníka N a uniknuté video z vyšetrenia polygrafom bývalého šéfa inšpekcie Littera. Takýto výklad má ale mnoho právnych a vecných nedostatkov. Viac v článku.

prečítať viac

Slovenský vodohospodársky podnik (SVP) pobavil v uplynulých dňoch verejnosť fotografiou, ktorú zverejnil na sociálnej sieti. Záber vznikol v Rožňave a zachytáva nie celkom bežnú udalosť. Niekto zo štátnej inštitúcie ju vtipne okomentoval.

prečítať viac