Hraničný priechod s Českou republikou je uzavretý

Počasie aj v pondelok komplikuje bežné životy ľudí, všetky bezpečnostné zložky sú v pohotovosti.

460042400_927762502722652_8411248225611735319_n Hraničný priechod s Českou republikou je uzavretý. Foto: FB/PZ SR

„Upozorňujeme vodičov aj prípadných nemotorových účastníkov premávky, že most na HP Brodské – Lanžhot je z dôvodu vzostupu hladiny rieky Morava úplne uzatvorený,“ informovala polícia v pondelok krátko po 11:00.

Rovnako upozornili vodičov, aby na cestách zvýšili opatrnosť a prispôsobili jazdu stavu ciest. Je tiež nevyhnutné plne rešpektovať dopravné značenie a pokyny polície a iných poverených osôb.

(max)


Polemika okolo dôvodnosti stíhania čurillovcov sa presunula na oblasť odpočúvania po tom, ako zo strany ich obhajcu Petra Kubinu bola spochybnená legalita odposluchov jeho klientov. Advokát hovorí o nepoužiteľnosti tohto dôkazu a odkazuje na článok Denníka N a uniknuté video z vyšetrenia polygrafom bývalého šéfa inšpekcie Littera. Takýto výklad má ale mnoho právnych a vecných nedostatkov. Viac v článku.

prečítať viac

Slovenský vodohospodársky podnik (SVP) pobavil v uplynulých dňoch verejnosť fotografiou, ktorú zverejnil na sociálnej sieti. Záber vznikol v Rožňave a zachytáva nie celkom bežnú udalosť. Niekto zo štátnej inštitúcie ju vtipne okomentoval.

prečítať viac